ПОДОБРА Е-ТРГОВИЈА БЕЗ СИВА ЕКОНОМИЈА

Во овој модул преку низа на активности и кампањи директно ќе влијаеме кон намалување на сивата економија во е-трговијата.

Напомена: Оваа листа ги содржи само е-трговците кои се пријавени како регистрирани во една од петте банки кои нудат е-плаќање во нашата земја. Листата се ажурира на квартално ниво. Ако некој е-трговец има регистрирано правен субјект надвор на нашата земја, истиот нема да биде достапен на оваа листа.


Доколку сте е-трговец кој е регистриран во една од петте банки кои нудат е-трговија, а не можете да го пронајдете името на вашиот правен субјект во листата, контактирајте нѐ.

  ВЕБСПОТ ДОО
  КАЈГАНА МЕДИА ДОО
  СЛАЈОН КОМЕРЦ ДООЕЛ
  КОФИ ХАУС БИД ДОО
  ВОР КАФЕ ГРУПА
  ГЕМАК - ТРАДЕ Енвер ДООЕЛ
  ЕКУПИ МАКЕДОНИЈА
  ФЕШН ГРУП АДРИАТИК
  ИГАЛ ГРОУП ДОО
  Митра ДООЕЛ
  ТЕРМО СИСТЕМ
  ЊУ МЕДИА МАРКЕТИНГ
  Рамсторе Македонија ДОО Скопје
  ТОДЛО ДОО
  ДПТУ РЕПТИЛ ДOOЕЛ
  КЛИКНИ ЈАДИ ДОО
  СПОРТ М ДОО
  ШАРКОВСКИ ТРЕЈД КОМЕРЦ ДООЕЛ
  ФИТКИТ ДОО
  Р3 Инфомедиа ДООЕЛ Скопје
  АХЕМА ДОО
  ПАЗАР3.КОМ ДООЕЛ
  РЕГРУП ДОО увоз-извоз Скопје
  СВЕТОТ НА БИБИ ДОО експорт-импорт Скопје
  САМАД АС
  ПОЛИЕСТЕРДЕЈ ДООЕЛ СКОПЈЕ
  КОДИНГ ГОРСКА ДООЕЛ
  НИКОЛИС 2017 ДООЕЛ
  МОБИЛИТИ СОЛУТИОНС ДОО
  РАКУПЕН ДОО
  КС Гроуп ДОО
  БИГ ШОП
  ОНЕ СТОП ШОП
  ДНА АНИ ФАРМ
  КОКСО
  ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ Кавадарци
  ТИМ КОРПОРЕЈШН ДООЕЛ Кавадарци 2
  КУПИ ГУМИ ДОО Скопје
  ТИМ КОРПОРЕЈШН 3 Кавадарци
  ВОРТЕХС МЕДИА 1 ДОО Валандово
  ИНСТИТУТ ОРГАНИКА ДООЕЛ Скопје
  Еми Бети доо Скопје
  Бистра Вода Дооел
  ЗРР Локална Акциона Група АГРО ЛИДЕР Кривогаштани
  ПЗУ Аптека ИРИС
  ДПТУ Полини Дооел
  Леомар Груп
  ЦРНОБЕЛО МЕДИА ДООЕЛ
  Lotus Lounge Chair / Лотус Генерација Дооел
  EKOTIP DOO
  Фешн груп адриатик дооел
  ГБЦ Комуникации
  ЈИ ХЕАЛТХ ГРОУП
  Харбини Козметика ДОО Експорт
  Сторибокс тојс анд боокс ДООЕЛ
  ESPRESO KAPSULI
  СС МЕДИА ДК ДООЕЛ
  А1 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
  ЕСП – Развој и управување на човечки ресурси
  Effectiva Sofija DOOEL Skopje
  МЕДИКУС ХЕЛП ДООЕЛ Скопје
  КИДО-ЛЕНД ТРЕЈД СКОПЈЕ
  МК Линеа ДОО
  МТ ПРОМЕТ-1 ДООЕЛ
  ИКС ДООЕЛ Скопје
  ДЕНЕРИС ДООЕЛ
  НОВОМАК ДООЕЛ
  МАГРОНИ ДОО
  СФ1 КЛИПС ДООЕЛ
  СВНА ДООЕЛ Скопје
  Мондави Дооел
  ПОПЕ компани ДОО увоз - извоз Скопје
  Софтикс Кодеро ДООЕЛ
  УРМА ДОО
  РАДИО КАНАЛ 77
  ЗЕГИН ХЕАЛТХИ ФООД
  Друштво за секретарски, преведувачки активности и услуги АД ВЕРБУМ ДОО Скопје
  Инотек-алати дооел увоз-извоз Скопје
  Тримекс Дооел
  СИГМА Медиа Дооел Скопје
  СБДМК ДОО
  Атомем доо
  ЗИН 2003 доо Скопје
  Мепринг сервиси дооел

  Напомена: Оваа листа ги содржи само е-трговците кои се пријавени како регистрирани во една од петте банки кои нудат е-плаќање во нашата земја. Листата се ажурира на квартално ниво. Ако некој е-трговец има регистрирано правен субјект надвор на нашата земја, истиот нема да биде достапен на оваа листа.