ИСПОРАКА - СЕКОГАШ МОЖЕ ПОВЕЌЕ

Доставата е клучна за развој на еден бизнис во областа на е-трговијата, па токму поради тоа овој модул ќе ви ги прикаже сите услови и можности кои ги нудат компаниите за испорака во Република Северна Македонија

ОДБЕРИ ПАРАМЕТРИ ЗА ТВОИТЕ ПОТРЕБИ И ПРОНАЈДИ ГО СООДВЕТНИОТ ПОШТЕНСКИ ОПЕРАТОР КОЈ МОЖЕ ДА ГИ ЗАДОВОЛИ ТВОИТЕ БАРАЊА

ДХЛ Експрес Македонија ДООЕЛ Скопје

ул.32 бр.5, Населба Илинден 1041 Скопје

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје

бул.Партизански Одреди 17 лок.3

Интернешенел меил деливери-ИМД ДООЕЛ Скопје

ул. Анкарска бр/29А/1-23 1000 Скопје

ФАЛКОН ЛОГИСТИК ДОО – Подружница ФАЛКОН ЛОГИСТИК КУРИР СКОПЈЕ

ул.Благоја Стефковски бр.8 Скопје 1000 Скопје

АД ” Пошта на Северна Македонија„ – Скопје

Орце Николов 46 1000 Скопје

ИН ПОШТА РАДЕСКИ ДООЕЛ Скопје

15 Корпус бр. 2 во зградата на Фершпед Царина - 2 спрат СК

ПНЛ ТРАНСЛОГ ДООЕЛ СКОПЈЕ

ул. 1551 бр.10 (Качанички пат) 1000 Скопје

РСЕ ОПТИМА Вите ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

бул.Партизански Одреди бр.17 Скопје Центар

ИН ТИМЕ МК БПС ДОО Скопје

нас.Илинден ул.36 бр.2 1000 Скопје

Карго Експрес ДООЕЛ увоз извоз Битола

Солунска бр 192 7000 Битола

Брза пратка ДООЕЛ Скопје

Булевар Јане Сандански бр.63 Скопје

ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ИНТЕРНЕШЕНЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

ул. Прашка бр.23 1000 Скопје

ПОСТ ЕКСПРЕС МАКЕДОНИЈА ДОО Скопје

Благоја Стефковски бр.30 Скопје Гази Баба

НОВА ПОШТА ДОО Скопје

ул.1550 бр.50 Бутел Скопје

АНФИЛЕНД ДООЕЛ увоз извоз- за подружница БРЗА ПОШТА број еден Скопје

ул.Бојмија бр.8/2-локал 9 Скопје 1000 Скопје

Цикло Пошта ДООЕЛ Скопје

9-Мај бр 42/лок.1 Скопје-Центар 1000 Скопје

МЕРЏАНОСКИ ТП – Тетово

Јане Сандански 71/2 1200 Тетово

ТПЛ Тотал Логистик ДООЕЛ Скопје

ул.Борис Трајковски бр.214А Скопје Кисела Вода

ЈОКАМ пошта 2011 ДООЕЛ с.Оровник Дебарца

с.Оровник, Дебарца 6330 Дебарца

М-Достава ДООЕЛ Скопје

ул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.59/1 локал 003 Скопје

ЕКСТРА 03 ДООЕЛ Кавадарци

Сремски фронт 2 1430 Кавадарци

ГЛОБАЛ МЕССАГЕ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

ул.Скупи 6 бр.22 1000 Скопје

Омни Деливери ДОО Скопје

Бул.Партизански Одреди бр.64 А/1-8, Скопје

ПРОЛОГИС сервис ДООЕЛ Скопје подружница ПРОЛОГИС СЕРВИС сервис

бул. Кузман Јосифовски - Питу 28А лок.2 1000 Скопје

ДелЦо ДООЕЛ Скопје

Киро Глигоров бр.4, спрат 5 1000 Скопје

БЕ-ДА ГРОУП ДООЕЛ увоз – извоз Скопје-Подружница БЕ-ДА ЕКСПРЕС Скопје

ул. 1550 бр.20 Скопје - Визбегово, Бутел

МЕКС ПОШТА ДОО СКОПЈЕ

ул.Јадранска Магистрала бр.135 Скопје 1000 Скопје

ВИП ПОШТА ДООЕЛ Скопје

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.26/3 лок 11Скопје

БАЛКАН ДЕЛИВЕРИ СЕРВИС ДОО Скопје

ул.Маџир Маало бр.36/5 Скопје 1000 Скопје - Центар

БАТЕ ПЕРЕ ЕКСПРЕС ДООЕЛ Скопје

ул. Бел Камен бр.1 1000 Скопје

ЕКСПРЕС ПОШТА ДОО Струмица

ул. Дојранска бр.14, 2400 Струмица

БРЗА ПРАТКА ПОСТ-М ЛОГИСТИК ДООЕЛ експорт импорт Тетово

ул.Јане Сандански бр.71/2 1200 Тетово

ДМ Јосифоски ДООЕЛ Прилеп

ул.Димче Антулески бр.14 1000 Прилеп

Еко Пошта ДООЕЛ Скопје

ул.Владимир Полезановски бр.24/1-1 Скопје

ПРЕМИУМ ДЕЛИВЕРИ ДОО Скопје

Ул. Златко Шнајдер бр. 8/4 локал 3, Скопје

СИТИ ПОШТА ДООЕЛ Скопје

ул.Тодор Чангов бр.84Б Скопје 1000 Скопје

ИН ТАЈМ ПОСТ ДООЕЛ Скопје

ул.Тодор Чангов бр.90 Скопје 1000 Скопје

План Експрес ДООЕЛ

Ул.Скупи 5А бр.24 Скопје - Карпош

Балкан-Пост ДОО Скопје

Ул.1551 бр.1 Визбегово-Бутел

ГПС – Глобал Постал Сервис ДООЕЛ с.Арнакија, Сарај – Скопје

Ул.3 бр.135 с.Арнакија, Сарај Скопје

Информациите за сите поштенски оператори се обезбедени со помош на Агенција за пошти. За повеќе детали околу ценовниците и други детали со испораката, ве охрабруваме директно да контактирате со избраниот поштенскиот оператор.

Партнер во изработка на овој модул:

Царинска управа на Република Северна Македонија