Како да се регистрирам?

Почитувани корисници и љубители на е-трговијата,

Преку креирање на ваш сопствен профил на платформата eCommerce4All ќе имате пристап до сите содржини поврзани со регулативи, е-плаќање, достава, и сите останати важни компоненти кои се дел од е-трговијата. Во продолжение се неколкуте едноставни чекори за креирање на ваш профил:

ЧЕКОР 1

По отворање на платформата ecommerce4all.mk одберете ја опцијата „Регистрација” во горниот десен простор. 

ЧЕКОР 2

Откога ќе пристапите до формата за пополнување на страната за регистрација, пополнете ги полињата со следните информации: име, презиме, компанија, веб сајт, телефонски број, e-mail, корисничко име и лозинка кои би сакале да ги користите при најавa. 

По внесување на овие податоци, неопходно е да ја штиклирате опцијата се согласувате со Политиката за приватност на платформата која можете да ја прочитате кликнувајќи на приложениот линк.

Потоа кликнете на копчето „Регистрирај се“..

ЧЕКОР 3

На вашиот е-маил ќе пристигне порака со која ќе можете да ја валидирате вашата регистрација. 

По валидирање на вашата корисничка сметка ќе можете да ги користите сите услуги кои ги нуди eCommerce4All.


РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Веќе си регистриран? Кликни тука за најава.